Garantili Silah Satışı

Artık insanlar geçmişe göre kendilerinin ve ailelerinin güvenliğini daha fazla tehlikede görmektedirler. Artık fiyatları ve vergileri ortalamanın üzerinde olmasına rağmen birçok kişi silah ruhsatı almak için başvurmaktadırlar. Çünkü silahlar günümüzde en önemli caydırıcılık aracı olarak kullanılmaktadır İnternet sitemizde üzerinden satılık silah işlemleri profesyonelce ve kanunlarca belirlenen kurallara göre gerçekleştirilmektedir.

Silah satış hizmetimiz devlet tarafından verilen yetki ve yasalarca verilen sınırda yerine getirilmektedir. Bu sebeple internet sitemiz üzerinden yapılan işlemlerde sizlere her türlü yasal garantiyi sunmaktayız. Sitemizde yasa dışı tüm girişimler engellenmekte ve yetkili mercilere haber verilmektedir.

Güvenli Silah Alım Satım Hizmetleri

İnternet sitemiz üzerinden kanunlarda belirtilen sınırlar dâhilinde silah alım satım işlemleri gerçekleştirilmektedir. Sunduğumuz bu yasal hizmet neticesinde sorunsuz bir alım işlemi sağlanmaktadır.

İnternet sitemiz üzerinden gerçekleştirilen silah al sat hizmetlerinde yasal tüm zorunluluklar ve belgeler olması gerektiği şekilde yapılmaktadır. Firmamız personelleri bu belgeler konusunda oldukça deneyim sahibi olduğundan dolayı sizlerin saatlerini alacak işlemler personellerimiz tarafından çok daha kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya