Polisten Vukuatsız İkinci El Tabanca

Polis ve askerlerin beylik tabancaları internete düştü. İnternet sitelerinde yer alan ikinci el silah ilanlarında polislerin ve askeri personelin verdiği ilanların çokluğu özellikle göze çarpıyor. MKE fiyatı 2800 TL olan silahını ''acil ihtiyaç'' nedeniyle 1800 TL''ye satışa çıkaran askeri personel, ''Silahla sadece 40 atış yaptım'' diyor.

 

TÜFEK ŞARJÖRÜ BİLE VAR

''Vukuatsız'' ilanıyla Ruger 302 model silahını pazarlık payıyla satışa çıkaran polis memuru ise ''Silahı görebileceğimizi'' belirterek, ''Silah çok temiz, taşıma ruhsatı ve mermileri de var'' ifadelerini kullanıyor. Adana''da bir polis memuru da tuğralı tabancasını internetten satışa çıkaranlardan sadece biri. Söz konusu adreslerde Amerika''dan ithal hiç kullanılmamış tüfek şarjörü 85 dolara satılıyor. Bazı ilanlarda ''ruhsat işlemleri takip edilir'' ya da ''dosyanız takip edilir'' tarzında, satışı kolaylaştıracak unsurlara yer veriliyor. İkinci el tabancaların piyasası 1000 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

 

Araba fiyatına silah

Osmanlı Devleti zamanında, Sultan Mehmet Reşat tarafından satın alınıp Türk polisi hizmetine sunulan Browning No.2 modeli silah, üzerine padişahın tuğrasının işlenmiş olmasında dolayı 1903 yılı Tuğralı Polis olarak biliniyor. Ender bulunan bu koleksiyonluk silah, internette orijinallik durumuna göre 2 bin ile 15 bin lira arası fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya