Silah Tutkunlarının Tercihi Belli!

Silah hem hobi, hem de korunma amacı ile bulundurulan bir gereçtir. Ruhsatlı olarak bulundurulduğu takdirde bir cezası da bulunmamaktadır. Ancak her yerden ruhsatlı ve güvenilir bir silah bulmak kolay değil. Ayrıca bulunsa dahi oldukça pahalı rakamlara satılıyor. Ancak silahsatiyorum.com sitemiz, alıcı ve satıcıların buluştuğu şeffaf bir platformdur. İkinci el silah almak için güvenliğinden emin olmadığınız noktalar ile çalışmak zorunda değilsiniz. Hemen sitemize giriş yapın ve onlarca farklı silah modeli ile tanışın.

Bu Markalar Başka Hiçbir Yerde Yok

Beretta Compact, Sig Sauer p226, Yavuz 16 Regard gibi kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilir silah markaları sitemizden. Üstelik sitemizi kullananlar emekli memurlardan ya da güvenilir kişilerden oluşuyor. Ruhsatlı silah sahibi kişiler, sitemiz sayesinde silahlarını güvenli bir şekilde satılığa çıkarabiliyor. İkinci el silah almak isteyenler de, silahların tüm özelliklerini ve görsellerini sitemiz aracılığı ile görebiliyor. En iyi av tüfekleri de dâhil olmak üzere, pek çok silah çeşidine menülerimiz aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Her İlden Satıcıya Ulaşabilirsiniz

Sitemizin kullanımı oldukça basittir. Menüler sayesinde hangi ilden silah satın almak isterseniz filtreleyebilirsiniz. Üstelik kategori seçeneğinden av tüfeği, yivli ya da yivsiz tüfek, tabanca, antika tabanca ya da silah aksesuarlarına ulaşabilirsiniz. Adil bir fiyat politikasının uygulandığı sitemizde alıcıya ulaşabileceğiniz iletişim numaraları da bulunmaktadır. Üstelik silahın sıfır mı yoksa ikinci el mi olup olmadığını da açıklamalarından kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. Satıcıya ulaştıktan sonra satın alma ya da satma işlemlerini konuşabilir ve son adımda alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sitemiz yalnızca alıcı ve satıcıyı bir araya getirmek için kurulmuştur ve sitemiz üzerinden alım – satım işlemi yapılmamaktadır.

Alacağınız Ürünün Her Detayını Öğrenebilirsiniz

Sitemizin kuralları gereği, satıcılar ürünlerini açıklayıcı bilgiler ile siteye koymalıdır. Bu sayede alıcılar, silahlara ilişkin net bilgiye sahip olabilirler. Şeffaf bilgiler doğrultusunda kendinize en uygun ikinci el silah modelini seçebilir ve satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca yıllardır evinizde, bir köşede bekleyen silahlarınızı ve aksesuarlarını sitemiz sayesinde nakde de çevirebilirsiniz. Tamamen yasal olan sitemizden alışveriş yapmaktan çekinmenize gerek bulunmuyor. Gün içinde binlerce kişi, ruhsatlı olarak silah alışverişinde bulunabiliyor.

Silahınızın Aksesuarları Burada

Silah kılıfı, silah kutusu, şarjör, askı kayışı gibi silah aksesuarlarına da en uygun rakamlara sitemizden ulaşabilirsiniz. Ankara’dan, Gaziantep’ten, İstanbul’dan, Kütahya’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından satıcı ve alıcıların buluştuğu sitemiz, sizleri de bekliyor. Güven vermeyen noktalar ya da kişiler ile çalışmak başınızın belaya girmesine neden olabilir. Daha önce yasadışı bir işte kullanılmış silah sizlere satılabilir. Bu nedenle her silah satıcısına itibar etmemeli ve silahın ruhsatlı olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bizler yıllardır aynı platform üzerinde alıcı ve satıcılara hizmet vermekteyiz. Herhangi bir kar amacı gütmemekte ve komisyon uygulamamaktayız.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya