Sosyal Medyada Silah Ticareti Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Silah borsasının her geçen gün biraz daha büyüyen bir pazar olduğunun farkına varan korsan silah satıcıları bu pazara da el atmaya başladılar. Son zamanlarda sosyal medya platformlarında adeta mantar gibi türemeye başlayan Facebook, Instagram ve Twitter’ın gibi mecralarda yasak olmasına rağmen hiç vazgeçmeyen bir güruh baş göstermeye başladı. Bu pazarlarda satılan silahlar her ne kadar sıfır gibi gösterilse de ikinci el silah veya tabanca olmadığını ispatlayabilecek bir test benzeri durum söz konusu değil maalesef. Yani bu mecralardan satılan silahlar, ruhsatlı silahlar olmadıkları gibi daha önce başka insanların farklı eylemlerde kullandıkları silahlar olabilirler.

İnsanların uygun fiyattan dolayı fazlasıyla teveccüh gösterdiği bu silahların garantisi olmadığı gibi, düşük kalitede üretimler oldukları ve üretim zafiyeti silahlar olduğu düşünülüyor. Şimdiye kadar sosyal medya da birçok kişinin aldığı bu silahların kısa zamanda bozulmasından yakınması da bu sebepten ileri geliyor olabilir. Art niyetli insanlar her halükarda ruhsatsız silahlar peşinde koşacaklardır. Bu uyarılarımız ise gerçekten malını, canını ve namusunu korumak için silah bulundurmak ve taşımak isteyen insanlaradır. Unutmayın ki ruhsatlı silaha sahip olmak, ruhsatsız silaha sahip olmaktan çok daha kolaydır. 

Bazı okuyucularımız sosyal medya ile silahsatiyorum.com ile arasında ne fark var diyebilirler. Öncelikle gururla söylemek isteriz ki silahsatiyorum.com Türkiye Cumhuriyeti’nin kurumsal bir firmasıdır. Bu nedenle içiniz rahat bir şekilde güvenliğinizden taviz vermeden silah alışverişi yapabilirsiniz. 

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya