Tabanca Çeşitleri

Bireysel güvenliğin bir numaralı ürünü olan tabancalar insanların ilgisini çekmeye devam etmektedir. Bu yazımızda sizlere en çok merak edilen tabanca modellerinden bahsedeceğiz. Glock, tabanca modelleri ile tanınan Avusturyalı bir silah firması olarak hizmet vermektedir. Firma 1963 yılında Gaston Glock aracılığı ile kurulmuştur. Glock’larda yer alan polimer cinsi olan polimer 2 X-Ray cihazlarında görünmektedir. Silahın detektörlerden geçtiği bilgisi yanlış bir bilgidir.

Sig Sauer

Yarı otomatik olarak satılan Sig Sauer, Almanya ve İsviçre ortaklığında kurulmuştur. 1751 tarihinden bu yana Sig Sauer makine üretimi gerçekleştirmektedir. Zorlu dayanıklılık testlerinden geçmeyi başaran Sig Sauer, her koşulda çalışabilen ve çok dengeli olan bir silahtır.

Browning

Belçikalı John Moses Browning tarafından 1890’ lı yıllarda çıkarılmıştır. 1903 tarihine gelindiği zaman ise padişah tarafından bu silahın patenti satın alınarak üzerine padişahın tuğrası konulmuştur. Bu silahlar üzerinde kabza emniyeti bulunmaktadır. Dünyada en çok kullanılan tabanca modelleri arasındadır. Belçika’ da üretilmesinin yanında Kanada, Endonezya, Amerika ve Arjantin’de üretimi gerçekleştirilmektedir.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya