Uygun Fiyatlı Silah Satışı

İnternet sitemiz silah alım satım hizmetinde kanunların belirttiği şartlarda en iyi ve güvenilir hizmeti sunmaktayız. Günümüzde silah kullanımını sınırlandıran en büyük etken silah ruhsatlarıdır. Bu sebeple internet sitemiz üzerinde ruhsatsız en ufal bir işlem bile gerçekleştirilmemektedir Yasalara koşulsuz uymak en önemli önceliğimiz durumundadır.

İnternet sitemiz üzerinde silah ile ilgili her türlü faaliyet yasalarca ön görülmesi durumunda internet sitemiz tarafından onaylanmaktadır. Silahların sadece caydırıcılık anlamında kullanılması adına verilen ruhsatlar silah bulundurma anlamında verilmektedir. Yani ruhsat ile silah kullanma izni verilmemektedir. O izin sadece kolluk kuvvetlerinde ve polis teşkilatında bulunmaktadır

Ruhsatlı Silah Alım Satım Hizmetleri

Satılık silah modelleri oldukça çeşitlilik göstermektedir. Ama kişilerin silah ruhsatı sahibi olması dilediği silahı alabileceği anlamına gelmemektedir. Çünkü bu durum da yasalarca kısıtlanmış durumdadır.

Silah al sat işlemleri gerçekleştirilirken firmamızın bu konu hakkında deneyimli personel kadrosu sizin adınıza hızlı ve sorunsuz bir şekilde bu işlemleri yürütmektedir. Bu sayede hem sorun ihtimali ortadan kalkarken hem de hızlı bir işlem yapılmış olmaktadır.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya