Yıllık Mermi (Fişek) Alım Hakkı Arttırıldı

Sivil vatandaşlara tanınan yıllık mermi kullanım (istihkak) hakkı şimdiye kadar 200 adet mermiydi (fişek). 15 Mart 2018 tarihi itibariyle 200 adet olan mermi kullanım hakkı 1000 adet mermiye çıkarılmıştır. 


İçişleri Bakanlığının bizzat gönderdiği genelgede 200 adet mermi alma hakkının 1000 adede çıkartıldığı belirtilmiş. Sivil vatandaşlara daha fazla mermi alabilme hakkı doğmuştur. Ancak 1000 adet merminin toplu şekilde mi verileceği yoksa belirli aralıklarla istenilen kadar mı alınacağı konusunda herhangi bir açıklama bulunmamakla beraber, bu konuda herhangi bir netlik bulunmamaktadır.

 

Silah Satıyorum olarak bizim düşüncemiz yılda 1000 adet mermi hakkının istenilen miktara verilip belirli aylara yayılması ve  parça parça alınabileceği şeklindedir. Fiyat konusuna gelince 200 adet merminin satış fiyatı yaklaşık 360 türk lirasıydı. Bu fiyattan yola çıkılarak 1000 adet mermi fiyatının da yine yaklaşık 1800 türk lirası gibi bir fiyat tutacağını düşünmekteyiz. Önümüzdeki günlerde bu konu ile alakalı daha detaylı bilgi açıklandığında sitemizde yer vereceğiz.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya