Nitelikli İkinci El Silahlar

İkinci el silah satışı çağımızda hiç olmadığı kadar aktif durumdadır. Çünkü artık insanlar kendilerini ve ailelerin çok fazla güvende hissetmemektedirler. Bu Güvensizliğin altında yatan ana nende ise toplumun daha suça karışan yapısı ve hayat şartlarının zorlaşması ile bazı kesimlerin daha fazla suça karışmış olmasıdır. Artık kurallara uyan kişi sayısı gün geçtikçe azalmaktadır.

Kurallara Uygun 2. El Silah Satışı

İnternet sitemiz üzerinden gerçekleştirilen silah satışı işlemleri yasal çerçevede gerçekleştirilmektedir. Gerçekleştirilen hizmetler anlık olarak devletin atadığı yetkili birimlerle paylaşılmakta ve gerekli izinler alınmaktadır. Bu şekilde yasal olarak sıkıntılı olacak durumların önüne geçilerek sorunsuz bir satış işlemi gerçekleştirilmiş olmaktadır.

2. el silah alım ve satım işlemlerini firmamız bünyesinde çalışan personellerimiz her türlü silah satışında gerekli yasla mevzuat ve izinler konusunda bilgili ve deneyimli isimlerden meydana gelmektedir. Firmamız gerekli prosedürlere sizin adınıza ilgilenerek vakit kaybınızı engellemektedir. Yasa dışı istekler anında yetkili mercilere bildirilmektedir. Silah fiyatları anlamında en güncel fiyatları sunmaktayız.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya