2. El Satılık Silah

Silah satın almak isteyenler için tercih edilecek olan 2. el silah modelleri temiz kullanılmış birbirinden farklı model seçeneğine ulaşmanızı sağlamaktadır. Farklı tarzlarda tercih yapmak isteyenler için satışa sunulan yüzlerce farklı model seçeneği bulunmaktadır. Her model için ayrıntılı şekilde verilen bilgiler kullanmak isteyenlerin merak ettikleri konularda daha detaylı bilgi almasını sağlamaktadır.

Site üzerinden yapacağınız incelemeler sayesinde satılık silah modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Devamlı olarak siteye eklenen yeni model seçenekleri özellikle kullanmak isteyenlerin güvenle tercih edebilecekleri daha fazla seçeneğe ulaşmalarını sağlamaktadır. Satışa sunulan modellerde gerekli bütün belgeleri ile işlem yapılmaktadır. Bu sayede tamamen güvenli şekilde satış işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Silah Alım Satım

Güvenli şekilde gerçekleştireceğiniz işlemler sayesinde site üzerinden silah al sat seçeneği ile istediğiniz her durumda alım ya da satım işlemi yapabilirsiniz. Gerekli bilgileri girerek elinizde bulunan modelleri satışa sunabilirsiniz. Aynı şekilde uygun fiyat seçenekleri üzerinden yapılan satışlar sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her durumda site üzerinden farklı model silah seçeneklerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya