Kaliteli İkinci El Silahlar

İkinci el silah satışı günümüzde oldukça artmış durumdadır. Tabi bu durumuna ana nedeni olarak insanların kendilerini daha güvende hissetmeleri olarak gösterebiliriz. Özellikle toplum yapısındaki farklılaşma ve hayat şartlarını daha da zorlaşması insanları güvenlik önlemlerini arttırmaya itmektedir. Çünkü toplumun bazı kesimindeki insanların kural tanımaz hareketleri kişilerde kendini ve ailesini koruma konusunda önlem almaya itmektedir.

Belgeli 2. El Silah Satışı

İnternet sitemiz silah satışı hizmetini sunarken bunu tamamen yasal statüde gerçekleştirmektedir. Yani yapılan tüm işlemler anında kayıt altına alınmakta ve yasal mercilere bildirilmektedir. Bu sayede kötü niyetli ve sistemi suiistimal etmek isteyen kişilerinde önüne geçilmiş olmaktadır.

2. el silah alım ve satım işlemlerini yaparken alanında uzman ve yasal olarak her türlü mevzuatı bilen personellerimiz tarafından bu hizmet sunulmaktadır. İnternet sitemiz üzerinde yapılan tüm işlemlerin belgeleri firmamız tarafında hazırlanmakta ve resmi makamlarla paylaşılmaktadır. Belgesiz yapılan isteklere kesinlikle dikkate alınmamaktadır. İnternet sitemiz silah fiyatları konusunda en uygun seçenekleri en iyi şartlarda sunmaktadır.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya