Silahlar Hakkında

Bireysel güvenlik her şeyin önünde gelmektedir. Bu yüzden pek çok kişi kolayca taşıyabileceği silahları incelemektedir. Bu yazımızda sizlere silahlar hakkında genel bilgilerden bahsedeceğiz. Browning 1927 tarihinde John Browning aracılığı ile ABD’nin Utah eyaletinde kurulmuş bir ateşli silah firması olarak yer almaktadır. Browning 14’lü olarak tanınsa da bunun dışında çeşitli çapta ağır makineli ateşli silahlarda üretmektedir.

Glock

Glock, tabanca ve bıçaklarıyla ün yapmayı başaran Avusturyalı bir silah firması olarak yer almaktadır. Şirket 1963 tarihinde Gaston Glock tarafından kurulmuştur. İlk silah modeli Glock 17, P80 adı altında Avusturya Ordusunda kullanılmıştır. Glock daha sonra birçok polis teşkilatının silah modelleri arasına girmeyi başarmıştır.

Sig Sauer

Almanya ve İsviçre ortaklığı firma tarafından üretilen Sig Sauer 1751 yılından bu yana makine üretimi gerçekleştirmektedir. Firmanın merkezi Almanya’dadır. Sig Sauer namlu ömrü ve asla tutukluk yapmaması özellikleri sayesinde Türkiye’nin SAT komandoları da yer almak üzere pek çok devletin özel kuvvet birimleri tarafından tercih edilen modeller arasındadır.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya