Resmi İkinci El Silah Alım Satımı

2. el silah alım satımı günümüzde oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. İnternet sitemiz bu hizmete aracılık ederek hem her şeyin yasal bir şekilde olmasını sağlarken hem de kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmet sunmaktadır. Günümüzde ikinci el silah satışı bu denli artmasının altında yatan sebeplerinde birde insanların silahlara olan bakışlarının değişmesi olmuştur. Çünkü silahlar doğru zamanda doğru yerde olduğu zaman iyi bir caydırıcı olmaktadır.

Kaliteli İkinci El Silahların Merkezi

İnsanlar 2. El silah alım satımı yaparken oldukça tedirgin olmaktadırlar. Bunu ana sebebi silahın temiz ve güvenilir olup olmadığı hakkındaki şüphelerdir. İnternet sitemiz insanların aklındaki bu soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Çünkü satılan tüm ikinci el silah modellerin kontrolü ve araştırması polis kayıtlarına göre sitemiz tarafından yaptırılmaktadır.

Silah fiyatları bakımında ülkemiz uygun seviyelerdedir. İnternet sitemizde modeline ve özelliklerine göre en iyi silahları alabileceğiniz en uygun fiyatlarla bulabilmektesiniz. Tamamen yasla olarak yapılan satış işlemlerinde her türlü belge tarafımızca düzenlenmektedir.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya