Silah Modelleri

İnsanları günümüzde güvenliklerini daha fazla önemsemektedir. En özel silah modelleri hakkında genel bilgiyi buradan edinebilirsiniz. J.P. Sauer Alman firma tarafından üretilen bir silah markası olarak yer almaktadır. Üretici firma 1751 tarihinden bu yana makine üretimi gerçekleştirmektedir.

Yarı otomatik Sig Sauer zorlu dayanıklılık testlerinden kolayca geçmeyi başarmıştır. Bu silah her koşulda kolayca çalışması, denge özelliği, namlu ömrü ve tutukluk yapmaması gibi özellikleri sayesinde Türkiye'nin birçok devletin özel kuvvet birimleri tarafından tercih edilen bir modeldir..

Glock

Glock, Avusturya yapımı olan bir tabanca modelidir. Silah, 1980'lerin başında Avusturya Silahlı Kuvvetleri tarafından geliştirilmiştir. 1982 yılında üretimine başlanmıştır Silah, günümüzde 48'den fazla ülkenin ordusu içerisinde ve güvenlik güçlerinde kullanılmaya devam edilmektedir.

Browning

Browning, 1927 yılında Utah ABD'de kurulan bir ateşli silah firması olarak yer almaktadır. Browning marka, tabanca ve ağır makineli ateşli silah modelleri ile dünya üzerinde tanınmıştır. Browning, Amerikan Ağır Makinalı silahı olarak bilinmektedir. MG-42'ye oranla menzili ve ateş gücü daha düşüktür.

Yeni İlanlar

Sitemize gelen son ilanları buradan görebilirsiniz.


Ruhsatlı silahlarınızı sistemimiz üzerinden ilan vererek satabilirsiniz.

Sosyal Medya